Žena regionu 2017

Slavnostní vyhlášení krajského kola 8. ročníku celonárodní soutěže
Horácké divadlo Jihlava
14. září 2017

Na začátku minulého roku udělil Kraj Vysočina Ing. Míle Bradové při příležitosti jejího životního výročí Pamětní medaili za rozvoj turistiky na Vysočině a stálou a výraznou propagaci regionu při organizování turistických akcí. Součástí této pocty bylo zařazení mezi skupinu žen, které se v internetovém hlasování v celonárodní soutěži ucházely o titul Žena regionu. V roce 2016 se Míla Bradová umístila na krásném 4. místě.

Letos byla Krajem Vysočina zařazena do soutěže znovu a opět ji hlasující podpořili tak výrazně, že se v konečném hodnocení ocitla na stejné příčce.
V polovině září se konala v Horáckém divadle slavnost, při níž byla finalistkám soutěže z regionu Vysočina předávána ocenění – potěšilo nás Mílino pozvání k účasti.

výzdoba jeviště Horáckého divadla, kde se předávala ocenění nejúspěšnějším ženám – vítězkám hlasování veřejnosti; www.svatosi.cz
Míla nás pozvala na slavnostní akci
poslankyně Jana Fischerová předává Míle Bradové ocenění

Čtenářům nabízím mírně upravený článek z webu, kam posílali lidé hlasy pro kandidátky:
Miluše Bradová je akční žena s neutuchající touhou podporovat Kraj Vysočina a pracovat ve prospěch svých bližních. Dlouholetá předsedkyně odboru Klubu českých turistů Tesla se velmi aktivně podílí na popularizaci krás české krajiny, především Vysočiny, a to coby organizátorka, ale i aktivní značkařka pěších značených turistických tras. V průběhu posledních 35 let zorganizovala množství turistických akcí, jež se těší velké oblibě a zlákaly pozornost mnoha turistů z celé republiky. Mezi nejznámější jistě patří turistický pochod Teslácký šotek a kulturně sportovní akce Kolem noční Jihlavy po historických pamětihodnostech, jež jedinečným a zábavným způsobem propaguje historické i současné krásy Jihlavy mezi účastníky od nejútlejšího věku. Názvy těchto akcí se staly všeobecně známým pojmem a našly příznivce ve všech věkových i výkonnostních kategoriích. Je držitelkou Ceny města Jihlavy, kterou v roce 2012 přebrala, autorkou oceňovaného a oblíbeného sborníku Historie a současnost turistiky na Vysočině. Pravidelně publikuje v rámci Kalendáře turistických akcí, ale i v Jihlavských listech, kam zpracovala osmidílný seriál o Klubu českých turistů, který přibližuje historii i současnost klubu.

vydatný potlesk pro Mílu Bradovou

Velice si považujeme Mílina pozvání, jsme na ni hrdí a připíjíme na její zdraví! 🙂

na zdraví a radost z další práce

Po slavnostním ceremoniálu jsme shlédli divadelní představení Sex noci svatojánské – napíšu-li, že autorem hry je Woody Allen, nemusím ani dodávat, že jsme viděli řadu vtipných scén z manželského života, vděčným divákům s lehkostí a šarmem herci naservírovaných.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*