Slavnostní schůze oblasti KČT VYSOČINA

Úterý 14. června 2011

Poslední schůzi výboru oblasti KČT VYSOČINA před prázdninami se rozhodli jeho členové a předsedkyně Marie Vincencová udělat v sále zastupitelů na jihlavské radnici a pozvat na ni představitele města Jihlavy a kraje Vysočina, aby v těchto slavnostních prostorách oficiálně předali jihlavským turistům a členům OKČT Čeřínek, kteří byli též pozváni, významné ocenění, které za všechny převzali v dubnu na celostátní výroční konferenci KČT v Pardubicích zástupci odboru Čeřínek.

V sále zastupitelů se sešlo přes padesát lidí, kteří vyslechli nezbytné, nikoli však nudné, úvodní projevy.

sál zastupitelů na jihlavské radnici

V budově jihlavské radnice se sešli turisté během poslední doby už potřetí – loni v gotickém sále při příležitosti oslav 90. výročí založení KČT Čeřínek a letos v únoru na oblastní turistické konferenci.

Dříve než došlo k předávání dokumentů o zařazení prvního předsedy Turistického klubu Čeřínek Františka Srdínka a odboru KČT Čeřínek do Síně slávy české turistiky, shlédli přítomní prezentace, vytvořené loni k oslavám 90. výročí založení prvního jihlavského turistického klubu. Najdete je na našich stránkách v rubrice Prezentace.

Přítomný kameraman České televize natáčel záznam pro časy budoucí.

Jiří Veselý a ing. Jan Krejčí jsou připraveni převzít ocenění z rukou představitelů města

Slavnostní shromáždění zástupců turistů z celé Vysočiny bylo vhodnou a důstojnou příležitostí pro předání Čestného odznaku KČT za celoživotní prospěšnou práci pro českou turistiku Ing. Míle Bradové a Bc. Ivě Svobodové.

Míla Bradová a Iva Svobodová dostaly Čestný odznak KČT

Po tomto slavnostním bloku pokračovala řádná, letošní už šestá, schůze výboru oblasti KČT VYSOČINA.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*